Πλιγούρι με Μανιτάρια
Θα ψιλοκόψουμε μισό κρεμμύδι, μια σκελίδα σκόρδο, θα ρίξουμε μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο και θα τα τσιγαρίσουμε πολύ καλά. Κόβουμε περίπου 10 (μέτρια σε μέγεθος) μανιτάρια κυδωνάτα και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά, προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και ρίγανη.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε νερό αλατίζουμε και ρίχνουμε ένα φλιτζάνι πλιγούρι, σβήνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να φουσκώσει δέκα λεπτά.
Μόλις τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα σβήνουμε με ένα φλιτζάνι λευκό κρασί, ψιλοκόβουμε μια χούφτα μαϊντανό και τα ανακατεύουμε καλά, στραγγίζουμε το πλιγούρι και το ενσωματώνουμε στα μανιτάρια.
Αν θέλουμε μπορούμε να το συνδυάσουμε με φρέσκο γιαούρτι.